Povežite se sa nama

Kultura

Audicija za mjuzikl „Flashdance“ u Pozorištu na Terazijama

Objavljeno

on

Foto: Promo

Pozorište na Terazijama objavljuje audiciju za mjuzikl Flashdance u režiji Vladana Đurkovića, a kasting će biti održan za uloge Aleks i Glorije.

Za audiciju je za ulogu Aleks potrebno pripremiti: song „Next step“ prema materijalima i zadatu koreografiju koja će biti uvežbavana na raspisanim probama. Mogu se prijaviti glumice (i studentkinje završne godine glume) starosti do 33 godine, glas: sopran.

Za audiciju za ulogu Glorije je potrebno pripremiti: song „Chameleon Girls“ prema materijalima, song „Gloria“ prema materijalima, zadatu koreografiju koja će biti uvežbavana na raspisanim probama. Mogu prijaviti glumice (i studentkinje završne godine glume) starosti do 33 godine, glas: mecosopran.

Numere se na audiciji izvode uz klavirsku pratnju, na engleskom jeziku.

Audicija se raspisuje i za ženske i muške baletske igrač i za tu audiciju je potrebno pripremiti zadatu koreografiju koja će biti uvežbavana na raspisanim probama.

Prijavljivanje za audiciju će biti moguće od ponedeljka 14. juna do srede 16. juna u terminu od 11 do 15 sati u Pozorištu na Terazijama.

Sve detaljne informacije se mogu pronaći na sajtu pozorišta.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

„Zec Petar: Skok u avanturu“ stiže u bioskope 1.jula

Objavljeno

on

Foto: Promo

Animirano-igrani film Zec Petar koji je pre tri godine osvojio je srca publike širom sveta, stiže u domaće bioskope 1.jula.

Svi obožavaoci ovog ostvarenja u režiji Vila Glaka ove godine imaće priliku da pogledaju i njegov nastavak. Nestašni zec u plavom kaputu vraća se na velika platna u potpuno novim nestašlucima i avanturama.

A kako to izgleda kada želja za pustolovinom izmakne kontroli bićete u prilici da vidite u bioskopima širom zemlje od 1. jula u filmu Zec Petar: Skok u avanturu! Savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik.

Foto: Promo

Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar (Stefan Bundalo) i Toma (Dejan Dedić) zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba (Tamara Aleksić), Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Kao što je to bilo 2018. godine, i ovoga puta avanture Zeca Petra biće sigurno jedan od najvećih porodičnih filmskih događaja koji će do suza nasmijati i oduševiti sve generacije gledalaca.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Amazonija

Sponzorisano

  • lager

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu