Connect with us

Kultura

Atheist Rap u subotu u klubu Fest

Foto: Wood

Novosadski pank-rok sastav Atheist Rap održaće koncert u zemunskom klubu “Fest” u subotu 11. februara!

Prošlo je više od dve godine od poslednjeg nastupa Ateista u klubu sa kojim su povezani višedecenijskom saradnjom i gde zajedno sa svojom vernom publikom svaki put naprave sjajnu atmosferu.

„Matori pokvarenjaci“ će za ovu priliku napraviti set pesama koji će praktično biti presek njihovog celokupnog stvaralaštva.

„Retrospektivom najvećih hitova, nekim novijim pesmama, te pesmama lokalnog karaktera, trudićemo se da vas rasplešemo pre nego što cela planeta ode u ofsajd“ – poručuju momci iz benda.

Ovaj koncert će svojim nastupom otvoriti perspektivni bend “Pet minuta slave”, koji su takođe iz Novog Sada.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1200 dinara u klubu Fest radnim danima od 12h do 20h. Na veče koncerta, ulaznice će koštati 1400 dinara. Broj karata je limitiran.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Izložba „Kroz ključaonicu” u KC Grad

Foto: Promo

U ponedeljak, 12. juna u 19 sati u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad biće otvorena samostalna izložba umetnika Aleksandra Srbljanina pod nazivom “Kroz ključaonicu”.

Kupatilo je mesto samoće i sigurnosti. Mesto gde ljudi često razmišljaju o sopstvenom postojanju. Tu sagledavamo svoje emocije, bilo da se radi o oslobađanju od stresa pod toplim tušem ili introspekciji koja dolazi gledanjem sebe u ogledalu.

U seriji slika pod nazivom “Kroz ključaonicu”, stilizovane ljudske figure prikazane su sivom i crnom bojom, kao podsetnik na našu smrtnost i nestalnost naših fizičkih tela.

Izložba će biti otvorena do 25. juna svakog dana od 16 do 21 sat.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu