Connect with us

Kultura

Atheist Rap i Ane Popović ovog vikenda u Barutani

Foto: Promo

Ovog vikenda u beogradskoj Barutani na Kalemegdanu publika će imati prilike da uživa u hiljaditom koncertu sastava Atheist Rap, kao i nastupu čuvene blues gitaristkinje i pevačice Ane Popović sa bendom.

Jubilarni hiljaditi koncert legendarnog novosadskog punk rock benda Atheist Rap biće održan u Barutani u petak 20. maja, sa početkom u 20 sati. Tom prilikom ovaj sastav proslaviće i 33 godine karijere i svojim fanovima prirediti spektakularan nastup.

Čuvena blues gitaristkinja i pevačica Ana Popović nastupiće sa svojim bendom u nedelju 22. maja, od 20 sati, u okviru evropske turneje na kojoj promoviše svoj poslednji album „Live for Live“.

Svoj povratak u rodni grad i proslavu dve decenije na sceni Ana Popović sa radošću najavljuje i kaže da su joj naročito dragi koncerti u Beogradu, budući da se ne dešavaju baš često.

Ulaznice za ove koncerte u organizaciji Strangefear su u prodaji putem Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, kao i Cooltix onlajn platforme.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Daren Emerson na dočeku Nove godine Hangaru

Foto: Pixabay

DJ Daren Emerson nastupiće 31. decembra, na dočeku Nove 2024. godine u prostoru Hangara Luke Beograd.

„Lajnap za Doček čine i drugi ljudi koji nikada nisu pratili trendove već ih kreirali, koji imaju dugačke i bogate karijere, čije hitove i danas možete čuti na radiju, ali i u setovima mlađih puštača muzike“, kaže se u saopštenju.

Kako je najavljeno, pored Emersona, i Feliks Da Hausket (Housecat) i Timo Mas (Maas) „okupiće iskusniju ekipu koja voli haus prizvuk, ali i onu gradsku publiku koja u poslednje vreme ima nešto manje izbora za izlazak“.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu