Povežite se sa nama

Horoskop

Astrolozi: Ova 3 znaka čeka najgora godina

Objavljeno

on

horoskop
Printskrin

Tri horoskopska znaka ove godine manje će uživati, ali to ne znači da morate da paničite – najgora godina ne mora značiti da će vas pratiti samo loša sreća sve vreme. Vaga, Lav i Vodolija bi trebalo da zapamte da će i ova loša prognoza dugoročno doneti nešto dobro. Evo što ih očekuje.

Vaga

Godina koja je pred nama za Vage označava vreme istine. Često svoja osećanja krijete iza maske opuštenosti i intelekta, ali retrogradna Venera u Jarcu utiče na vaš znak od kraja ove godine do kraja prvog meseca 2022. godine. Ne možete puno da uradite osim da se suočite s ljudima i starim navikama radikalnom istinom od samog početka godine. Više vam neće pomoći vaše stalno pretvaranje da ste dobro.

Retrogradni Merkur znači haos za vaš znak, lošu komunikaciju koja će se često javljati tokom godine. Donesite čvrstu odluku da govorite istinu jer će se vaše reči vrlo lako pogrešno interpretirati. Na žalost tu je i retrogradni Pluton koji će uneti nemir i turbulencije u život sve od kraja aprila pa do oktobra.

Dok retrogradni Merkur uzrokuje problem u materijalnom svetu, Pluton je malo suptilniji ali deluje na dubljem nivou. Možete se osećati kao da ste stalno na pogrešnom mestu i preispitivati odluke. Važno je izdržati taj period. Sve ove promene će vas dovesti do neverovatno dobre 2023. godine.

Lav

Pripremite se na godinu „neprijatnosti“. Godina pred nama će vam okrenuti život naopačke, i naučiti vas da ne možete da podnesete više neprijatnosti nego ste to do sada radili. 2022. godina će biti teška za ovaj znak, ali ne bez razloga. Vaš je posao da naučite iz svih lekcija koje će vas izbaciti s utabanih staza.

Sva četiri pomračenja koje će se dogoditi ove godine utiču na vaš znak. Kada su planete u svom normalnom položaju kose s kvadratom vašeg znaka, to znači period stagnacije i neprijatnosti. Iskoristite ove promene kao katalizator koji će doneti promene i preokret.

Nakon prvog pomračenja u novoj godine, na vas će uticati retrogradni Merkur, sve od kraja maja pa do početka jula. Upravo su to trenuci kada morate da vežbate miran govor. Vreme je da zavirite u sebe.

Niste osoba koju nešto može da zaustaviti na putu, ali ove godine ćete na to morati da se naviknete. Iskoristite to vreme da naučite kako da uživate u sebi, govoriti o sebi, živite bez luksuza na koji ste navikli…

Vodolija

Ovo je za vas godina razumevanja. Na žalost, moraćete da se nosite s puno problema, baš kao i Lav. Kako su vaši znaci suprotni, a oni često dele isti kvadrat, potražite hrabrog Lava s kojim ćete lakše pobediti ovu godinu. Sreća je što ćete iskusiti malo mira zbog uticaja Saturna na vaš znak, a on će vam poslužiti kao sidro kad plovidba postane preteška.

Koristite svoje iskustvo ove godine kako biste bolje razumeli sve bitke u koje ćete biti uključeni, a svoja osećanja pretvorite u stvarnost, jednom zauvek.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Horoskop

Astrolozi veruju da su ovo dva najnevernija horoskopska znaka

Objavljeno

on

Pixabay

Da li će se neko upustiti u ljubavnu vezu iako već ima partnera zavisi od mnogo činilaca. Nekima je potrebna avantura, drugi su nezadovoljni vezom koju imaju, treći se tako relaksiraju i rešavaju stresa.

I dok nekima nevera ne pada napamet, postoje i oni koji to rade svakodnevno i bez imalo griže savesti.

Ako je verovati astrolozima, ovo su dva najnevernija horoskopska znaka.

Ovan

Iako su Ovnovi često verni partneri, za njih je komunikacija veoma važna. Ukoliko primete da tu stvari ne funkcionišu najbolje, kao i da im voljena osoba nešto skriva tada kreću u napad i traže žrtvu koja će im nadoknaditi ono što im fali u vezi. Oni ne vole stagnaciju, uživaju u promenama i to očekuju i od svojih partnera. Kada se Ovnovi upuste u avanturu to je više zbog nekog unutrašnjeg konflikta nego iz želje da ga povrede. Iako ovo nije pravilo koje važi za sve, jedno je sigurno: Ovnovima trebaju partneri koji mogu da prate njihov tempo.

Jarac

Jarčevi su neverovatno odani i u većini slučajeva ostaju predani. Međutim, ovaj horoskopski znak može da se mnogo promeni tokom vremena, a to može da se odrazi na njihovu vezu. Jarčevi tokom celog života žele da ostvare veliki uspeh u karijeri i da osiguraju sebi lagodan život. Dok to ne postignu, sve drugo u njihovom životu je podređeno. Ako nemaju podršku partnera na tom putu ka ostvarenju cilja, Jarčevi će verovatno pribeći neveri. Specifično kod ovog znaka je to što im nije toliko bitna fizička prevara, nego emotivna, a to najviše povredi osobe s kojima su u vezi.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Turistička agencija VOS Travel

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu