Connect with us

Kultura

Arigo Saki 2. aprila u Zemunu

Foto: Iva Tanacković

Arigo Saki i njegov bend nastavljaju sa koncertnom promocijom albuma „Da li te stvarno zanima“ i zakazuju novu svirku za 2. april u kultnom klubu Fest u Zemunu.

Kao najava dogadjaja objavljen je novi spot za pesmu „Hoću da sam ja“ , koji je snimljen uživo na koncertu za Dan zaljubljenih 14. 2.2023 u klubu Doma omladine Beograda. Kao i prethodne spotove, za pesme „Da li te stvarno zanima“ i „Pitaš me“ , spot je režirao Vojkan Milosavljević uz pomoć kamermanske ekipe Aleksandra Obradinovića.

Specijalni gosti na koncertu biće prijatelji benda iz sveta muzike i glume, a karte se mogu kupiti u klubu u predprodaji, kao i na dan koncerta, po ceni od 500 dinara.

Arigo Saki (Alekandar Karadžić) je gitarista i osnivača grupe Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, a krajem 2022. godine je objavio svoj prvi solistički album.

Na albumu je učestvovalo dosta poznatih domaćih muzičara: Dragan Jovanović – Krle (Generacija 5), Milan Petrović (Milan Petrović kvartet, Del Arno band), Milan Milosavljević – Burda (Djura i Mornari), Ljuba Tomanović (Blaža i Kljunovi, Braća Left, Oktobar 1864), Dejan Resanović (Alisa, Vampiri, Blaža i Kljunovi), Miloš Djurić – Woody (Makao, Velvet), Srdjan Tanasković (Jovan Maljoković Balkan Salsa bend, Ana Štajdohar bend, Lena Kovačević bend, Nada Pavlović bend…), Saša Radojević – Žule (YU Grupa), Vladimir Nišević – Niške (Džepovi), Marko Djordjević (Big Bend RTS-a, La Famiglia Jazz Quintet, Jazz Connection, Belgrade Trumpet & Rhythm Unit, Lazar Tošić Quintet…), Mario Milivojević, Radoš Ćapin i Ivana Ćosić.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Izložba „Kroz ključaonicu” u KC Grad

Foto: Promo

U ponedeljak, 12. juna u 19 sati u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad biće otvorena samostalna izložba umetnika Aleksandra Srbljanina pod nazivom “Kroz ključaonicu”.

Kupatilo je mesto samoće i sigurnosti. Mesto gde ljudi često razmišljaju o sopstvenom postojanju. Tu sagledavamo svoje emocije, bilo da se radi o oslobađanju od stresa pod toplim tušem ili introspekciji koja dolazi gledanjem sebe u ogledalu.

U seriji slika pod nazivom “Kroz ključaonicu”, stilizovane ljudske figure prikazane su sivom i crnom bojom, kao podsetnik na našu smrtnost i nestalnost naših fizičkih tela.

Izložba će biti otvorena do 25. juna svakog dana od 16 do 21 sat.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu