Povežite se sa nama

Kultura

„Antivirus“ Darka Mitrovića 29.maja

Objavljeno

on

Foto: Promo (Kombank Dvorana)

Nova stand up predstava „Antivirus“ Darka Mitrovića, kreatora i autora Mentalnog Razgibavanja, biće odigrana 29.maja u 19 sati u Kombank Dvorani.

Njegov humor je brutalan, crn, bez zadrške i pogađa pravo u metu. Darko Mitrović,  kreator i autor Mentalnog Razgibavanja, danas osnivač podcasta Lobotomija®  je jedan od onih ljudi koje ili volite ili želite da ih udarite s leđa žaračem od kamina. Ne možete biti ravnodušni, to je sigurno.

U novom stendapu, Antivirus reći će sve ono što drugi ne smeju ni da pomisle kada su sami u sobi, a kamoli kažu naglas, naravno, na njemu svojstven i originalan način, pri tom ne štedeći ni sebe ni ljude koje voli.

Omiljen među publikom zbog svoje iskrenosti i čvrstih stavova on nema problem da i po treći put napuni Veliku salu Kombank dvorane.

Od Korone, nove normalnosti, teorija zavera pa preko ljudskih odnosa, napada panike, depresije, prenaseljenosti, religije, politike, ekologije, ljubavi i mržnje. To je sve jednostavno on. Naš Darko Mitrović

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank Dvorane i na prodajnim mestima tickets-a. Već kupljene ulaznice važe i za novi datum.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Preminula Marina Tucaković

Objavljeno

on

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je danas u 67. godini nakon teške bolesti, potvrđeno je Tanjugu.

Tucaković je autor mnogobrojnih muzičkih hitova, a sarađivala je i sa mnogim zvezdama pop scene na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

Sponzorisano

  • dash restoran

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu