Povežite se sa nama

Kultura

Ana Stanić objavila pesmu „Ljubavi za oboje“

Objavljeno

on

Ana Stanić objavila novu pesmu i za pesmu „Ljubavi za oboje“, baladu satkanu  od emocija kojojm dopire do svih zaljubljenih.

Uvek jedan za nijansu više voli. Uvek jedan daje više sebe. Onoga trenutka kada u jednom ostane ljubavi za oboje postavlja se pitanje da li nastaviti sam ili početi ljubav ispočetka. Ana Stanić novom baladom satkanom  od emocija dopire do svih zaljubljenih koji imaju ovu dilemu.

Ana potpisuje muziku i tekst, a celokupnu atmosferu pesme upotpunio je aranžmanom Vukašin Marković (Irie FM).

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

„Čarobnjak iz Oza“ u Malom pozorištu „Duško Radović“

Objavljeno

on

Foto: Pixabay

Predstava „Čarobnjak iz Oza“, sa Sanjom Marković u glavnoj ulozi Doroti, biće premijerno izvedena danas u 20 sati, na 72. rođendan Malog pozorišta „Duško Radović“.

Marković je rekla agenciji Tanjug da „apsolutno može da se poistoveti svaka devojčica“ sa likom Doroti, koju će igrati u predstavi za koju je Aleksandra Glovacki napisala tekst po motivima romana „Čarobnjak iz Oza“ Lajmana Frenka Bauma (1895-1919).

Doroti je divna devojčica! Obožavala sam i sada obožavam „Čarobnjaka iz Oza“! To mi je omiljena priča i film. Ali to nisam koristila (u radu na predstavi). Želela sam sa (rediteljem) Jagošem (Markovićem) da stvorim našu Doroti, da vidim šta je to što mi znači – rekla je Marković.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Brand studio

Sponzorisano

  • Amazonija

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu