Povežite se sa nama

Aktuelno

Altina na nogama – pokušaj kidnapovanja

Objavljeno

on

Foto: Pexels

Nesvakidašnji slučaj dogodio se sinoć u zemunskom naselju Altina kada je žena pokušala da namami decu da uđu u automobil.

Prema navodima Nebojše R., žena koja je sedela u automobilu sa još jednim turčinom kada je izašla iz automobila i započela „pregovore“ sa decom predstavila se kao S.S. Taj razgovor se završio njenim molbama da deca uđu u automobil.

Motiv ovog razgovora izvesne S.S. sa decom niije poznat.

Poznato je da su deci nudili sokove, da uđu u automobil da se „ugreju“ i provozaju.

Prema navodima Nebojše, automobil je prvensteno dva sata stajao pokraj igrališta na kome su bila deca i posmatrao ih. Među decom su bila i njegova tri sina.

Profil žene na društvenoj mreži Fejsbuk zapamtili su stariji dečaci, jer im je pokazivala fotografije navodno preminulog prijatelja. Nakon cele veoma čudne situacije, dečaci su roditeljima ispričali sta se dogodilo i odmah je pozvana policija.

Kako nezvanično saznajemo, policijski službenici iz Zemuna uspeli su preko Fejsbuk profila da identifikuju ženu. Saznali su da ona živi na Savskom vencu.

Foto: Facebook / Altina info

Na Fejsbuk grupi osvanuo je tekst jednog od roditelja dece kao upozorenje na događaj.

– Crni ‘pežo 508’ PA tablice, u kojima je bio jedan mlađi Turčin i žena od 40 godina su pokušali moje i komšijino dete da uvuku u automobil. Nudili su im sokove, da uđu u auto da se ‘ugreju’ i malo provozaju. Vrbovanje je trajalo oko 30 minuta, a iz vozila su deca posmatrana više od 2 časa. Velika sreća je da je bilo ukupno sedmoro dece na okupu različitog uzrasta i da su se svi, sve vreme držali zajedno. Tražio sam ih po naselju, ali bezuspešno. Hvala zemunskoj policiji koja je odmah reagovala i došla za 3 minuta. Nisu uspeli da je uhapse, jer je pobegla, ali su je identifikovali – navodi se u objavi.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Protest Srba s KiM ušao u sedmi dan

Objavljeno

on

KOSOVSKA MITROVICA – Situacija na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak je i dalje mirna, ali napeta, a protest Srba sa Kosova i Metohije ušao je u sedmi dan.

Oni su nezadovoljni odlukom Prištine o zameni registarskih tablica i rasporedivanjem specijalnih snaga policije Rosu.

Tokom jučerašnjeg dana nekoliko aviona Vojske Srbije je u više navrata nadletalo administrativne prelaze Jarinje i Brnjak.

 

 

Foto AP Photo/Visar Kryeziu

 

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • AUTOkm -proveri svoju kilometrzu

Sponzorisano

  • lager

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu